Nybörjare

Välkommen att träna hos oss!

Vi börjar höstterminen måndagen den 3 september kl. 18 i Tullgårdsskolan, Södermalm. Träningen denna kväll är för ungdomar och vuxna och vi startar en ny grupp för nybörjare. Kom och provträna!

Barngruppen (7-12 år) har sin första träning med prova-på-pass tisdagen den 4 september kl. 17 i Katarina Södra skola, Södermalm.

Lördagen den 8 september har vi en uppvisning. Start kl. 14:30 i Tullgårdsskolan, Södermalm. Alla intresserade är välkomna!

För att börja träna hos oss gör du så här:

 1. Fyll i en intresseanmälan, även om du bara vill provträna. (Anmälan blir bindande först på ditt andra träningstillfälle.) Det är viktigt att du sedan är registrerad som medlem i vår förening, så vi har de uppgifter vi behöver och för att du ska vara försäkrad när du tränar.
 2. Kom på en provträning. Har/hade du inte möjlighet att komma på tiderna ovan, så går det bra att provträna någon av följande dagar:

  Ungdomar/vuxna: måndagar kl. 18 i Tullgårdsskolan, tisdagar kl. 18:30 i Katarina Södra skola, lördagar kl. 13 i Tullgårdsskolan. (Det går också bra att gå på ett annat pass, se vårt schema och välj ett pass för nybörjare (Grupp 1) eller ett pass märkt Alla. Även om passet är för alla så tränar nybörjare för sig och fortsättare för sig.)

  Är du barn (7-12 år) kommer du en tisdag eller en torsdag kl. 17 till Katarina Södra skola.

  Ta med vanliga träningskläder, t ex t-shirt, långa byxor och enkla träningsskor.

  Det går bra att bara komma och titta på en träning också.

 3. Betala in träningsavgiften + 100:- i medlemsavgift. Den ska vara betald senast på din andra träning. Vi skickar inte ut några inbetalningskort utan du betalar direkt på träningen eller via vårt plusgiro. Allt du behöver veta om avgifter och betalning finns

  här.

 4. Klart!
 5. Vi tar in nybörjare under den första månaden varje termin. Din första provträning är gratis.

Comments are closed.